En hjärtefråga / Från inferno till paradis / Kärlek börjar alltid med bråk

En hjärtefråga / Från inferno till paradis / Kärlek börjar alltid med bråk

Beskrivning av boken

En hjärtefråga
Det var Justice Kings förbaskade stolthet som förstörde deras äktenskap! Tycker Maggie. Enligt Justice var det Maggies orimliga förväntningar och drömmar som ställde till det. Och det var ju hon som lämnade honom … Den stora frågan är varför Maggie inte har skickat in de påskrivna skilsmässopapperen till advokaten? Maggie har sina skäl. Plötsligt en dag dyker hon upp på ranchen – med en liten bebis på sin arm! Det kan inte vara Justice som är pappa till den lille pojken. Det är omöjligt. Nu gäller det för Maggie att övertyga honom!

Från inferno till paradis
Det är bara för familjens skull. Annars skulle Luc Dante aldrig ställa upp och vara livvakt åt Téa de Luca i sex veckor. Luc är en av dem som inte vill tro på infernot, den gamla familjelegenden som säger att en man av Dantesläkt omedelbart känner igen sin själsfrände första gången han rör vid henne. Men när han skakar hand med Téa får han en tydlig vink om vad han har att kämpa mot. Och om allt han har hört om infernot stämmer, så har han sex mycket passionerade veckor framför sig …

Kärlek börjar alltid med bråk
Vad gör den tilldragande, och onekligen berusade, kvinnan i hans säng? En muta från en affärskonkurrent? Nej, så lågt tänker Leo inte sjunka. Men när hon sträcker upp armarna mot honom sviktar moralen betänkligt. Nästa morgon: Jodi, respekterad rektor för ortens skola, vaknar med en dånande huvudvärk – bredvid mannen som har skolans öde i sina händer!

E-bok

Svenska