En hund begraven

- S. J. Bennett

Betyg 4
12h 22min
325 Sidor
Drottningens detektivbyrå
bookCoverFor

Beskrivning

”En hund begraven” är den andra boken i den finurliga deckarserien ”Drottningens detektivbyrå” med Drottning Elizabeth II i huvudrollen. En folkomröstning har delat landet och det sista drottningen behöver är fler problem på sitt bord. Men när en oljemålning föreställande den kungliga yachten, Brittania som hon fått som en gåva på 60-talet oväntat dyker upp på en utställning börjar hon ana oråd. Och när en kropp kort därefter hittas i slottets pool finner sig drottningen återigen i mitten av en mordutredning. Med biträdande privatsekreterare Rozie Oshodi vid sin sida tar hon sig an fallet – fast besluten att lösa gåtan innan mördaren slår till igen. Men kommer hon att hinna?

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Birgitta Wernbro-Augustsson

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

2

Tid ljudbok:

12h 22min

Sidor e-bok:

325

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-04-20

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137504001

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137158815

Vad andra tycker

Recensioner av En hund begraven - Ljudbok, E-bok

Bra uppföljare. Om man gillar den första delen i serien gillar man denna. Jag tyckte denna bok tom tom är lite bättre då historien hänger ihop lite mer. Men starkast är beskrivningarna av hovmiljön och drottningen.

Ulrika

Briljant uppläsning, ljuvliga ordval och uttryck samt en mycket trivsam historia. Längtar efter nästa bok i serien med samma uppläsare.

Anna

Såå bra

Marie-Louise

Helt okej. Mysig

Elin