En krona av gyllene ben

En krona av gyllene ben

Beskrivning av boken

Del 3 succéserien Blod och aska. Från #1 New York Times bästsäljande författaren Jennifer L. Armentrout.

Hon har varit offer och överlevare...

Poppy hade aldrig drömt om sådan kärlek som hon funnit hos prins Casteel. Hon vill njuta av sin lycka, men de måste först befria Casteels bror och hitta hennes egen. Det är ett farligt uppdrag med långtgående konsekvenser som ingen av dem hade drömt om. För Poppy är den utvalda, den välsignade. Atlantiens sanna härskare. Hon bär blodet från Gudarnas konung inom sig. Kronan och riket tillhör henne.

Fienden och krigaren...

Poppy har alltid bara velat kontrollera sitt eget liv, inte andras, men nu måste hon välja att antingen överge sin födslorätt eller gripa den förgyllda kronan och bli Köttets och eldens drottning. Men när kungadömenas mörka synder och blodiga hemligheter äntligen avslöjas, reser sig en sedan länge bortglömd makt och utgör ett verkligt hot. Och de kommer att göra allt för att se till att kronan aldrig kommer att sitta på Poppys huvud.

En älskare och hjärtevän...

Men det största hotet mot dem och Atlantien är det som väntar i väster, där Drottningen av blod och aska har egna planer, planer som hon har väntat i hundratals år på att få genomföra. Poppy och Casteel måste göra det omöjliga - resa till gudarnas land och väcka konungen själv. När chockerande hemligheter och den värsta typen av förräderier uppdagas, och fiender dyker upp för att hota allt Poppy och Casteel har kämpat för, kommer de att upptäcka hur långt de är villiga att gå för sitt folk, och för varandra.

Och nu ska hon bli drottning...

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av En krona av gyllene ben