En man till Amanda- Emma Lind

255 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Finns det något bättre än att se vårens primörer skjuta skott?

För Amanda som är uppvuxen bland morötter och tomatplantor på familjens handelsträdgård är svaret inte självklart. Hon längtar snarare efter varma klipphällar och ett glas rosé hos morfar i Ulebergshamn. Den tillvaron får hon en del av när hon återvänder hem från Göteborg för att sommarjobba. Framtidstvivel och kärleksbekymmer får stanna kvar i den lilla studentettan.

Men när en hemlighet slipper fram tar sommaren en oväntad vändning. Sakta går det upp för Amanda att den lilla västkustidyllen rymmer så mycket mer och att både morfar och hans gård erbjuder en plats där drömmar kan slå rot.En man till Amanda är en riktig kärleksförklaring till västkusten, havet och handelsträdgården. En feelgoodroman där familjerelationer, vänskap och ett eller till och med flera pyrande kärleksintressen står i fokus.
En lovande debut av Emma Lind som jag ser fram emot att läsa mer av!

Sofia YménFörfattare, journalist, kommunikatör och copywriter. Emma Lind tror att man är alla sina tidigare yrken, precis som man är alla sina åldrar.
Emma är född 1978 och bor med sin stora familj på västkusten. Debutromanen handlar om det viktigaste som finns – att skapa möjligheter för kärlek att växa.

Författare:

Format:

E-bok

Sidor e-bok:

255

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-05-25

Förlag e-bok:

Bookea

ISBN e-bok:

9789189555785

Vad andra tycker

Recensioner av En man till Amanda - E-bok

Bra bok!

Amanda