En midsommarnattsdröm? - erotiska noveller- Cupido

38min
20 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Vi sjönk tillsammans ner i gräset, tätt omslingrade. Jag kysste hennes ansikte och efteråt lät jag mina läppar vandra längre ner på hennes kropp. Varje gång mina läppar rörde vid henne ryckte hon till. Hennes hud var som varm sammet och hennes fingrar var fastnaglade i mitt hår."

Vi var ute och promenerade under junisolen, det var snart midsommar och Veronica hade tagit på sig en knälång, snäv vit sommarklänning och inget mer. Hon hade inte ens skor på fötterna. När vi gick förbi en stensättning bestämde vi oss för att gå dit och titta. Enligt forskare var de till för att hålla råd men vi skulle få uppleva vad de egentligen var till för...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Sara Duholm
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
38min
Sidor e-bok:
20
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-07
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726725582
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726722468

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)