En miljon likes

- Ann Olerot

Betyg 4.7
3h 39min
115 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Felicia är en strulig tjej på många sätt. Hon snattar och skolkar för att verka cool inför kompisar. Men hon har det kämpigt hemma, med en mamma som inte bryr sig så mycket som hon borde. Ibland finns det inte ens mat så Felicia kan äta sig mätt. En äldre granne lyckas komma in under Felicias hårda skal, och deras relation växer till något betydelsefullt för båda.

Felicia är besatt av att få likes på sina inlägg på sociala medier. Hennes mål är att få en miljon likes. Hur ska hon uppnå det? När Felicia får en idé om hur hon ska lyckas dras några kompisar med på en farlig utmaning. En miljon likes handlar om hur långt man är redo att gå för att få omgivningens uppmärksamhet. Den handlar om att vara ung, att försöka passa in och samtidigt hitta sig själv. En miljon likes tar upp det komplexa i vänskapsrelationer och vem som egentligen bär ansvaret för ens egna handlingar.

ANN OLEROT är författare och har skrivit flera barn- och ungdomsböcker. Bland annat fyra böcker i spänningsserien om Moa och Elias och deras förmåga att få kontakt med spöken.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
3h 39min
Sidor e-bok:
115
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-20
Förlag ljudbok:
Ordalaget Bokförlag
ISBN ljudbok:
9789174694802
Förlag e-bok:
Ordalaget Bokförlag
ISBN e-bok:
9789174694970

© Ordalaget Bokförlag (Ljudbok)

© Ordalaget Bokförlag (E-bok)