En oväntad afton – erotisk novell

En oväntad afton – erotisk novell

Beskrivning av boken

"Jag kryper i sängen från fotänden så att jag kan kyssa Lines kropp hela vägen upp. Hennes honungssöta doft kittlar i näsan och kroppens alla vinklar. Hon särar benen och låter mig smaka det allra heligaste."
Jag lossar slipsen och låter ögonen vandra, efter att ha slutfört förberedelserna inför mötet i morgon, kände jag ändå att jag behövde något extra. Det är inte många i baren men två tjejer kommer fram till mig, berättar att de har tittat på mig och skulle vilja ha lite kul med mig. De undrar om jag kan hantera två kvinnor samtidigt och jag är mer än villig att försöka ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skämmande. Alla är välkomna i Cupidos universum, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av En oväntad afton – erotisk novell