En oväntad resa- Sheila O'Flanagan

Betyg 3.9
12h 3min
381 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Deira skulle aldrig stjäla en bil. Eller köra ensam till Frankrike utan att veta vad som möter henne där. Men å andra sidan hade hon heller inte planerat att bli singel igen. Hon inser att det är dags att bryta varenda regel hon någonsin levt efter.

Grace har blivit utsänd på en resa av sin nu bortgångne make. En resa hon egentligen inte har någon lust att göra, men hon följer hans instruktioner som hon alltid gjort. Kanske kan den hjälpa henne att förlåta och äntligen släppa taget om honom.

De två kvinnornas vägar korsas och de upptäcker att det är lätt att dela sina hemligheter med någon man inte känner. Speciellt längs den solvarma kusten i Frankrike och Spanien. Men de inser snart att det inte går att komma undan sanningen, vare sig man flyr från den eller kör rakt mot den.

SHEILA O’FLANAGAN är en av Irlands bäst säljande författare vars titlar ständigt ligger på de internationella topplistorna. Hon är känd för sina varma relationsromaner som älskas av läsare världen över. LB Förlag har tidigare gett ut tre romaner av Sheila.

”En oväntad resa är en underhållande och välskriven bok med intressanta litterära och geografiska referenser." Anette Nilsson, BTJ
Författare:
Översättare:
Emö Malmberg
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
12h 3min
Sidor e-bok:
381
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-22
Förlag ljudbok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN ljudbok:
9789177994336
Förlag e-bok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN e-bok:
9789177993308

© Louise Bäckelin Förlag (Ljudbok)

© Louise Bäckelin Förlag (E-bok)