En sak i taget- Lilly Emme

Betyg 3.8
7h 31min
289 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Mycket kan man säga om fyrabarnsmamman Grace Appleton på Station Road i Hampton, men städa gillar hon inte. Hon drömmer i hemlighet om att ta upp sin tidigare karriär. Fast med en pryl - fixerad man känns ett annat liv långt borta. Utan Grace skulle ju huset se ut som en soptipp.

Snart är hon trots allt en lösning på spåren. Strategin är att inte släppa in nya saker i hemmet och att varje dag lägga några gamla i soptunnan. Tillsammans med barnen kasserar hon grej efter grej. I takt med att sakerna blir färre känner Grace hur det blir lättare att andas. Frågan är när maken Andrew ska komma på henne och vilka följderna blir …

En sak i taget är en varm feelgood-roman som på Lilly Emmes unika sätt blandar humor med allvar. Den handlar om konsumtion, downsizing och dumpstring, men även om vad som händer när två älskande personer upptäcker att de inte längre kan kommunicera med varandra.

Författare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

7h 31min

Sidor e-bok:

289

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-09-22

Förlag ljudbok:

Historiska Media

ISBN ljudbok:

9789177892137

Förlag e-bok:

Historiska Media

ISBN e-bok:

9789177892120

© Historiska Media (Ljudbok)

© Historiska Media (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av En sak i taget - Ljudbok, E-bok

Bra sällskap när man städar! 😊

Jenny

Fantastisk bok och uppläsare! Jag började rensa efter en timme 🤗

Lisa

Kul bok, hemsk uppläsning

RIKTIGT underhållande bok om du inte har allt för höga krav men uppläsningen lämnar tyvärr en del i övrigt att önska. totalt oförmögen att betona rätt ord eller finna rätt sinnesstämning hos karaktärerna.

Maria

Ojämn feelgood för prylbantare

Det börjar lättsamt och roligt. Författaren fångar skickligt det tragikomiska i banala vardagligheter. Skrattet fastnar lite i halsen hos mig som läser minimalismbloggar, har fyra barn (varav yngsta är tvillingar) och en hobbyprylgalen man, så igenkänningsfaktorn gjorde mig kanske mer road av boken än jag hade varit annars. Skrattade högt flera gånger. Nånstans halvvägs tappade den tyvärr tempo. Idén var skoj men händelseutvecklingen och relationerna har svårt att utvecklas och landa, det blir pladdrigt och saknar driv.

Nina