En sista romans / Vid din sida / Ett ömtåligt hjärta- Jennie Lucas, Nicola Marsh, Julia James

Betyg 3.4
422 Sidor
Romantik
bookCoverFor

Beskrivning

En sista romans
Shejk Sharif är van att lyckas med allt han företar sig – särskilt när det gäller kvinnor. Hans trolovning har inte tillkännagivits ännu, och han är fast besluten att roa sig så länge det bara går. Innan han ställer sig vid altaret tänker han charma den motsträviga Irene. Men ibland går det inte ens så som en shejk har tänkt sig …Vid din sida
Cash Burgess är ofta ute i vimlet och har alltid en ny fotomodell vid sin sida. Men nu har en tjej han dumpat bestämt sig för att svärta ner hans rykte och hela hans karriär står på spel. Cash måste därför blidka medierna med en präktig låtsasflickvän. Hans trädgårdsmästare Lucy ser ut att vara perfekt. Den lilla detaljen att hon verkar avsky honom ska inte få sätta stopp för planen.

Ett ömtåligt hjärta
När Celeste möter Rafael för första gången är hon inte alls beredd på den starka attraktionen som uppstår. Meningen är att hon ska ägna kvällen åt välgörenhet men Rafael gör sitt bästa för att distrahera henne. Förnuftigt försöker Celeste att undvika sin uppvaktare, men det visar sig omöjligt att motstå hans charm. Vad händer när Rafael får veta sanningen om hennes förflutna?

Format:
E-bok
Serie:
Sidor e-bok:
422
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-02-01
Förlag e-bok:
Harlequin
ISBN e-bok:
9789150725384

© Harlequin (E-bok)