En själ som blöder- Mikael Ressem

Betyg 4
10h 27min
263 Sidor
Erik Sandström
bookCoverFor

Beskrivning

Erik Sandström vaknar upp med suddiga minnen. Gårdagens fylla var hejdlös och i den lätta berusning som återstår inser han att han befinner sig på ett flygplan just i färd med att landa – i Thailand. Kort därefter grips han.
Patrik Andréasson har precis avslutat ett nattskift på ordningspolisen i Gävle och när mobiltelefonen ringer tar det en stund innan han förstår vad det handlar om. Men när han väl gjort det finns det bara en sak att göra. Tillsammans med sin kompis, den minst sagt udda figuren Tomas, sätter han sig på ett flygplan till Phuket med siktet inställt på att få hem Erik.
En själ som blöder är den fjärde boken i serien om Erik Sandström, ambulanssjuksköterskan vars liv är minst sagt komplicerat. Tillsammans med sin vän ordningspolisen Patrik Andréasson och den udda figuren Tomas Svensson tar han sig här an ytterligare ett kriminalfall med Gävle som brottsplats.
Mikael Ressem (f. 1979) har själv en gedigen erfarenhet från sjukvården. Redan i tjugoårsåldern började han som ambulanssjukvårdare, utbildade sig till sjuksköterska och har sedan även arbetat ett antal år som chef inom ambulansverksamheten.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

4

Tid ljudbok:

10h 27min

Sidor e-bok:

263

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-12-19

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789174617528

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789177797821

© Lind & Co (Ljudbok)

© Lind & Co (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av En själ som blöder - Ljudbok, E-bok

Väldigt omständigt språk emellanåt. Riktigt svårt att behålla fokus. Boken hade vunnit på färre ord. Fredde bra som vanligt.

Agneta

Bra

Göran

Qul karaktärer

Anders

Gillar karaktärerna och att storyn svänger och är invecklad invecklad fredde Granqvist läser klockrent åter igen

Sofia

Ok

Birgitta

Mycket ruskig, men bra!

Agneta

Bra

Bra

Annica

Bra

En bra del i serien om Erik Sandström.

Roger

Mycket bra deckare!

Mikael Ressem är fenomenal på att skriva deckare. Energin och spänningen i boken är på topp från första sidan. Jag rekommenderar varmt denna serie. Jag kommer direkt dyka ner i fortsättningen.

Alexandra

För mycket upprepningar om samma saker såsom rökning, alkohol, tabletter och dess påverkan , spännande emellanåt och en hyfsad story.

Carina

bra bok

Katarina