En svårfångad dröm

En svårfångad dröm

Beskrivning av boken

Välkommen till Fors gård - där romantik och hemligheter alltid blommar...

När Filippa får chansen att göra verklighet av sin dröm - att hjälpa samarbetet mellan häst och ryttare på barndomsvännen Madeleine Fors gård - tvekar hon inte för ett ögonblick. Samtidigt upptäcker hon den gamla trädgårdsmästarbostaden på gården, och försöker övertyga Madeleine om att en renovering absolut går att kombinera med uppstarten av det egna företaget.

Sedan barnsben har Williams föräldrar byggt upp en framtid och ett team kring honom och hans hopptävlan. Men nu närmar han sig trettio, och karriären har kraschat. När föräldrarna råder honom att ta en paus och skickar hem honom och tävlingshästen Eldorado från Frankrike, stallas hästen upp på Fors Gård.

I William ser Filippa chansen till sitt första uppdrag, men William är inte intresserad av hennes hjälp. Ändå dras de till varandra. I samma veva får Filippa sin gammelmormors dagbok av sin mamma, och börjar läsa den tillsammans med sina väninnor. Men kan en änka som levde för knappt hundra år sedan leda dem på rätt väg?

En svårfångad dröm är den andra delen i Sofia Yméns "Kungsbackakvartetten" - en romantisk och eskapistisk feelgood-serie om livet på Fors Gård och människorna som arbetar där.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av En svårfångad dröm