En svärm av tusen bin II

- Diana Gabaldon

Betyg 4.5
980 Sidor
Outlander
bookCoverFor

Beskrivning

Claire oroar sig för sin familj när de reser iväg från Fraser’s Ridge. Roger ska besöka ett presbyterium i Charles Town för att godkännas inför sin prästvigning och Brianna har blivit ombedd att måla ett porträtt av en rik köpmans hustru i Savannah. Germain följer med dem för att återförenas med sin familj, men glädjen i Charles Town blir kortvarig då kriget gör sig påmint. Staden är ockuperad av amerikaner och spänningarna ökar.
Unge Ian har tagit med sin familj genom krigshärjade områden upp till New York för att besöka sin första hustru och hennes tre barn. På vägen lovar han att hälsa på en vän till Jamie men det hela tar en oväntad vändning.
Jamie tyngs av det han läst i Frank Randalls bok och samtidigt räknar de alla ner dagarna till kriget ska nå Fraser’s Ridge.
En svärm av tusen bin II tar vid där En svärm av tusen bin I slutar. Det är den storslagna fortsättningen på Diana Gabaldons episka Outlanderserie.

Över en halv miljon svenskar har hittills läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga. De tidigare delarna heter: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko, Skugga av svek I & II och En svärm av tusen bin I. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

Författare:

Översättare:

Lisbet Holst

Format:

E-bok

Serie:

Del:

9

Sidor e-bok:

980

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-06-02

Förlag e-bok:

Bookmark Förlag

ISBN e-bok:

9789189393639

Vad andra tycker

Recensioner av En svärm av tusen bin II - E-bok

Som alltid-storartad läsning

Karin