En våt semester - erotiska noveller- Cupido

37min
20 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Kyssar i halsgropen. Kyssar på kinden. Kyssar på örsnibben. Vi kan tala utan ord. Vet du hur mycket jag tycker om dig? Ja, svarar du med små pussar. Och vet du hur kåt du gör mig? Ja, ja, ja, svarar jag med våta tungkyssar och suger på din varma underläpp."
Det är vår tredje semesterdag och som de andra två dagarna har regn och rusk jagat oss. Vi flyr tillbaka till hotellet, smiter in på rummet och lämnar dyblöta spår över golvet fram till badkaret. Våra t-shirtar klafsar mot golvet som genomblöta disktrasor. Av med behå och trosor och byxor och allt det äckliga som klistrar sig mot kroppen. Sedan står vi där, solbrända och nakna ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Nika Abiri
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
37min
Sidor e-bok:
20
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-06
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726724073
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726723953

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)