En yxa åt Alice- Inger Frimansson

Betyg 3.6
14h 8min
369 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Evelina är pappas flicka, så har det alltid varit. Trulig, knubbig och förpubertal är hon långt ifrån den söta tjej som hennes mamma drömde om. Och det är pappa som får samtalet. Samtalet som berättar om att någon har tagit henne tillfånga. Någon som kräver hans liv i utbyte mot hennes.

Det är mycket med Evelina som hennes föräldrar inte vet något om. Bland annat hur hennes vänskap med den dödligt sjuka Alice har utvecklat sig. Hur Alice ger henne allt svårare uppdrag, saker hon ska fixa. Och dessutom finns ju Aaron i samma hus, Alices storebror. Vänskapen med Alice, förälskelsen i Aaron och den underbara Cox, hennes katt, betyder allt för Evelina.

Men det är också en hel del som hennes föräldrar inte vet om varandra. Samtalet från en kränkt människa som vill ha hämnd och har kidnappat deras dotter blir, vid sidan av katten Cox försvinnande, katalysator för en räcka händelser.

Alla inblandade rör sig på minerad mark, där minsta felsteg kan leda till en katastrof. En förlamande skräck gör att misstagen blir oundvikliga. Spänningen är olidlig från början till slut i Inger Frimanssons nya psykologiska thriller En yxa åt Alice.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
14h 8min
Sidor e-bok:
369
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-06-14
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113057873
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113057880

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av En yxa åt Alice - Ljudbok, E-bok

Välskriven och med oväntat slut

Kan verkligen rekommenderas.

Susanne