Enhörningen- Steffen Jacobsen

Betyg 4.1
9h 3min
251 Sidor
Lene Jensen & Michael Sander
bookCoverFor

Beskrivning

Polisinspektör Lene Jensen befinner sig mitt i en besvärlig skilsmässa från den egensinnige och skrupellöse privatdetektiven Michael Sander. Det sista paret vill är att träffa varandra igen, men trots det tvingas deras vägar oundvikligen ihop när liket av en oidentifierad kvinna påträffas i ett plantage på den själländska västkusten.

Den unga kvinnan har blivit utsatt för ett nästan obegripligt omfattande våld, hennes kläder är indränkta i havsvatten och det sista hon gjorde i livet var att rista in tecken i sin egen mage med en kniv. Fallet väcker närmast en besatthet hos den garvade polisinspektören, och hon misstänker att det ligger en betydligt mer invecklad historia bakom än vad polisen först tror.

Ännu en gång tvingas det omaka paret Sander/Jensen arbeta tillsammans för att lösa ett mångbottnat fall. "Enhörningen" är den fjärde boken i Steffen Jacobsens populära spänningsserie om polisinspektör Lene Jensen och privatdetektiven Michael Sander.

Steffen Jacobsen (1956-) är en dansk ortopedisk kirurg, debattör och författare. Han har skrivit flertalet vetenskapliga artiklar och fick sitt stora genombrott som författare i samband med Trofé (Trofæ) 2013. Steffen Jacobsen är idag en av Danmarks mest lästa spänningsförfattare.
Författare:
Översättare:
Anna Gilham
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

4

Tid ljudbok:
9h 3min
Sidor e-bok:
251
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-02-01
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726511499
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726511420

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)