Ensam i Paris (och andra historier)- Jojo Moyes

Betyg 3.6
8h 8min
bookCoverFor

Beskrivning

Jojo Moyes är tillbaka med en härlig samling berättelser! Varsågod: två kortromaner och nio noveller!

Nell är tjugosex år och har aldrig har varit i Paris. Hon har aldrig ens varit på en romantisk weekend någonstans. Att åka utomlands är inte riktigt hennes grej. Men när Nells pojkvän struntar i att dyka upp vid tåget har hon chansen att bevisa för alla inklusive sig själv att hon kan vara självständig och modig. Väl i Paris hittar Nell en version av sig själv som hon inte visste existerade Kortromanen Ensam i Paris är romantisk och charmig verklighetsflykt när den är som bäst.

I den andra kortromanen Smekmånad i Paris får vi möta Liv och Sophie från Sophies historia, många år tidigare. Sophie, som är från landet, sveps med i den glamorösa Belle epoque-tillvaron i Paris, men upptäcker att ett liv med en hyllad konstnär som Edouard kan vara komplicerat. Ett århundrade senare följer Liv i hennes fotspår; efter en hastig romans blir smekmånaden i Paris inte riktigt så romantisk som hon hoppats

De kortare novellerna bjuder på ett galleri av kvinnor mitt i vardagslivet, där stora som små ämnen blir oförglömliga historier i Moyes skickliga händer.

"Det finns mycket att glädjas åt i Moyes första novellsamling. Om du vill ha romantik kommer titelhistorien och dess olyckliga hjältinna Nell att ge dig det i överflöd."
Red Magazine

"Den bästsäljande drottningen av romantiska romaner levererar du kommer att älska att förlora dig i dessa charmerande berättelser."
Sunday Mirror

"En bok som beskriver det fantastiska med vardagskärlek."
Metro

"Oemotståndlig! Ensam i Paris erbjuder en dos snabb eskapism som för dig bort från vardagen."
Daily Express
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
8h 8min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-12-20
Förlag ljudbok:
Printz publishing
ISBN ljudbok:
9789177710011

© Printz publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Ensam i Paris (och andra historier) - Ljudbok

😍

Kristina