Ensamvarg

Betyg 3.1
1h 1min
28 Sidor
LUST
bookCoverFor

Beskrivning av boken

"Sofia känner sig liten och lätt som en fjäder i hans famn. Alla timmar han någonsin lagt ned på att bära höbalar och arbeta med kroppen har förberett honom för just det här. Hans stön blandas med hennes och med ljudet av bräkande får och surrande bin. Hon stänger ögonen och lyfter på hakan. Ur hennes strupe stiger ett läte av ren, fullständig njutning."

Efter att blivit dumpad en gång för många får Sofia nog. På en hemsida för bostadsbyte kontaktar hon ett äldre par och byter över sommaren sin lägenhet i Malmö mot en charmig stuga i Smålands skogar. I stugan, med den tillhörande lilla odlingslotten och den idylliska utsikten över ängen med betande får, ska hon glömma allt vad män heter och hitta sig själv. Men det är lättare sagt än gjort. När hon upptäcker att hon till granne har en äldre, hunkig ensamvarg grusas planerna snabbt igen. Istället kantas tillvaron av het längtan och desperata försök att komma den mystiska mannen nära.

Lisa Vild är en pseudonym för en svensk författare av erotiska noveller. Hon utforskar i sina noveller känsliga, men kittlande, ämnen. Lisa tycker att sex borde vara något för alla och vill med sina noveller normalisera och nyansera bilden av vad sex är. Om det hon skriver är självupplevt eller inte låter vi dock vara osagt.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Serie:

Tid ljudbok:

1h 1min

Sidor e-bok:

28

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-01-18

Förlag ljudbok:

Lust

ISBN ljudbok:

9788726135053

Förlag e-bok:

Lust

ISBN e-bok:

9788726123470