Ett annorlunda frieri / Vinodlarens dotter / Kärlek utan gränser

Ett annorlunda frieri / Vinodlarens dotter / Kärlek utan gränser

Beskrivning av boken

Ett annorlunda frieri
Chesnie får jobbet hos den framgångsrike affärsmannen Joel Davenport och är överlycklig! Att jobba hårt har hon inget emot, då är det mycket värre att se alla kvinnor som står i kö för en dejt med honom. Och när Joel upptäcker att Chesnie går ut med hans värste konkurrent fattar han ett snabbt beslut och tillkännager sin förlovning – med henne ...

Vinodlarens dotter
Kvinnor är som årgångsvin – de blir bara bättre med åren. Det anser i alla fall Jake. Och ungdomskärleken Angelina är verkligen lika utsökt som ett mjukt, ädelt vin. Det sensuella mötet i det förflutna lämnade ingen av dem oberörd, men när han nu försöker vinna tillbaka henne är allt förändrat. Han vet nämligen inte vilka hemligheter som ligger dolda i det förgångna.

Kärlek utan gränser
Miljardären Dante Rossini har av sin döende farfar fått i uppdrag att söka rätt på Isabella Rossini, Dantes kusin och farfaderns förlorade barnbarn. Men när han hittar henne i Sydney dröjer det inte länge förrän han avslöjar henne – som Jenny Kent. Dante tar inte särskilt allvarligt på Jennys bedrägeri, men inser att han kan utnyttja det i eget syfte. Så han tar henne med sig till Capri. Och spelet kan börja!

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Ett annorlunda frieri / Vinodlarens dotter / Kärlek utan gränser