Ett berg av lögner- Steffen Jacobsen

Betyg 4
11h 6min
313 Sidor
Lene Jensen & Michael Sander
bookCoverFor

Beskrivning

På en grönländsk fältstation har Peter Holm – chefsgeolog för Nobel Oil – precis analyserat de sista borrproverna för vad som ser ut att bli världshistoriens mest lukrativa oljeäventyr. Alla; från det grönländska hjemmestyret till de kinesiska storinvesterarna är eld och lågor men framgångssagan tar en dramatisk vändning när Holm hittas död med en krater i bakhuvudet strax efter sin hemkomst till Köpenhamn.

Polisinspektör Lene Jensen får fallet på sitt bord samtidigt som privatdetektiven Michael Jensen anställs av Nobel Oil för att i en halsbrytande kamp mot tiden hitta mördaren.

"Ett berg av lögner" är den tredje, fristående delen i Steffen Jacobsens deckarsvit om Lene Jensen och Michael Sander. Här tvingas det omaka paret samarbeta kring ett fall som inkluderar en rabiat miljöorganisation och en dansk oljemagnat som inte skyr några som helst medel.

Steffen Jacobsen (1956-) är en dansk ortopedisk kirurg, debattör och författare som varit bosatt och arbetat stora delar av sitt liv på Grönland och i norra Norge. Han har skrivit flertalet vetenskapliga artiklar och fick sitt stora genombrott som författare i samband med Trofé (Trofæ) 2013. Steffen Jacobsen är idag en av Danmarks mest lästa spänningsförfattare.
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
11h 6min
Sidor e-bok:
313
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-01
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726511482
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726511437

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)