Ett eget paradis / Våga leva livet
    
Dela boken    
Ett eget paradis

Det kan inte vara sant! Juliet har åkt över halva jordklotet för att slippa möta prins Alain ”Finn” Phineas, ändå är det han som kommer emot henne i balsalen i Dallas. Förbaskade dejtingsida, hur har den kunnat matcha just dem två? Men det spelar ingen roll vad hjärnan tycker och tänker, hennes förrädiska kropp har redan andra idéer.

Finn tror inte sina ögon. Var det här den matchning internetsidan hade gjort, bland alla tusentals sökande? Ilskan över skandalen Juliet ställt till med i kungahuset strider mot den spontana glädje han känner. Finn vill svepa upp henne i sin famn, ta henne med till en öde ö och göra fantastiska saker med henne. Det han inte vet är att en sådan önskan snart kan bli sann …

 


Våga leva livet

För extremsportaren Colt finns inga gränser. Ju större risker, desto mäktigare kick. Så att halvt på skoj, halvt på allvar gifta sig i Las Vegas efter att ha känt bruden Penny i bara en vecka är ingen utmaning. Men när han två år senare får veta att hon blev gravid – och att han är pappa till tvillingbebisar – tvingas han omvärdera allt. Nu kommer den stora utmaningen! Hur ska han kunna ta igen förlorad tid? Hur ska han, som ständigt är på jakt efter nya kickar, kunna slå sig till ro och bli den pappa som barnen förtjänar? Och kommer Penny någonsin att vilja vara en del av hans äventyr igen?

 

Visa mer