Ett nyväckt hopp- Sofia Ymén

Betyg 4
7h 28min
229 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Hästar, härligheter och hemligheter, nu är sista delen i Sofia Yméns Kungsbackakvartetten här!

Rebeckas liv kan knappast bli bättre! Hon är nybliven partner på reklambyrån där hon arbetar, bor i en rymlig lägenhet i centrala Göteborg och hon har vänner som ställer upp när hon behöver dem. Men allt ställs på ända när en oväntad bröllopsinbjudan dimper ner i brevlådan. En inbjudan som tvingar Rebecka att möta den bakgrund hon försökt att lägga bakom sig.

Hopphästen Gigant är den sista presenten som Eriks nu bortgångna föräldrar lämnade till honom. Tillsammans har de nått större framgångar på Europas tävlingsbanor än vad Erik någonsin kunnat föreställa sig. Men när Gigant skadar sig och plötsligt inte kan tävla längre, återvänder Erik till sin syster Madeleines hästgård i Onsala i hopp om ett mirakel.

När Rebecka och Erik oväntat möts på en halländsk kurort, där ingen av dem egentligen vill befinna sig, upptäcker de att de kanske har mer gemensamt än vad de tidigare trott. Kanske kan de erbjuda varandra det hopp som de båda så väl behöver...

Ett nyväckt hopp är den avslutande delen i Sofia Yméns Kungsbackakvartetten, en varm och romantisk feelgoodserie om nystarter, hemligheter och hästar.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
7h 28min
Sidor e-bok:
229
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-14
Förlag ljudbok:
Printz publishing
ISBN ljudbok:
9789177716013
Förlag e-bok:
Printz publishing
ISBN e-bok:
9789177716006

© Printz publishing (Ljudbok)

© Printz publishing (E-bok)