Ett oväntat arv

Betyg 3.9
8h 32min
250 Sidor
Kungsbackakvartetten
bookCoverFor

Beskrivning av boken

När Madeleines föräldrar omkommer i en bilolycka står hon plötsligt ansvarig för hela familjen Fors ägor: en hästgård som vandrat genom släkten i flera generationer. Visserligen delar hon arvet med sin bror Erik, men han är mer intresserad av ryttartävlingar runt om i Europa än att ta hand om gården.

I hovslagaren Henrik, en vän till familjen, finner Madeleine både stöd och en oväntad attraktion. Det finns bara ett problem: Henrik var den som körde föräldrarnas bil natten de krockade.

För att få hjälp med ruljangsen på gården bestämmer sig Madeleine för att skriva varsitt brev till sina tre bästa barndomsvänner tjejerna som precis som henne själv älskade hästar som barn men som idag lever helt andra liv. Kanske kan de enas igen, och samtidigt vända gårdens ekonomi. Men i familjen ruvar hemligheter som kommer att sätta käppar för Madeleines planer.

Ett oväntat arv är den första delen i Kungsbackakvartetten. En härligt eskapistisk och romantisk serie som kretsar kring Fors gård och de människorna som finns där.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

8h 32min

Sidor e-bok:

250

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-08-05

Förlag ljudbok:

Printz publishing

ISBN ljudbok:

9789177712985

Förlag e-bok:

Printz publishing

ISBN e-bok:

9789177712992

Vad andra tycker

Recensioner av Ett oväntat arv -
E-bok, Ljudbok

Helt ok

Malin

Ska bli kul att läsa uppföljaren

Ann-Katrin

Helt okej story, lite förutsägbart kanske men ändå medryckande så man vill sträcklyssna. Väldigt bra uppläsare så när på några felbetoningar i vissa hästtermer. Men bra nyanseringar och välartikulerad.

Zandra

Mycket mycket bra bokserie 📕

Ulrica