Ett partis fall och uppgång
  
Dela boken    

Uppdaterad utgåva 2014 med nyskrivna kapitel!
Det krävdes en katastrof, en greves nätverk och miljoner från hemliga sällskap för att
Fredrik Reinfeldt skulle bli statsminister. De nya Moderaternas väg till makten är en raffl ande
historia om ett parti som stod på ruinens brant men som gjorde en spektakulär makeover, kom tillbaka och knäckte Socialdemokraterna. Flera ledande moderater talar öppet med författaren om de nya Moderaternas väg till framgång.
Inför valet 2014, i slutet av sin andra mandat period, har Moderaterna på nytt en rejäl uppförsbacke framför sig i opinionen. Nu kommer Anders Pihlblads initierade skildring av de nya Moderaterna i en uppdaterad pocketutgåva, som innehåller fl era nyskrivna kapitel inför valrörelsen. Med utgångspunkt i en korvgrillning i Maramö och en färsk intervju med en pressad statsminister går Anders Pihlblad rakt in i regeringens stora framtidsfråga: De lyckades bli omvalda en gång kan Moderaterna och alliansen göra det igen?
Med en avundsvärd blick för dramatisering som för tankarna till tv-serien Vita Huset skildrar Pihlblad deras väg till makten. Helsingborgs Dagblad

Med en avundsvärd blick för dramatisering som för tankarna till tv-serien Vita Huset skildrar Pihlblad deras väg till makten.

Helsingborgs Dagblad
Visa mer