Ett rum hos Daisy- Jill Mansell

Betyg 4
14h 2min
544 Sidor
Kärlek i Cornwall & Cotswolds
bookCoverFor

Beskrivning

Daisy MacLean har sällan en lugn stund. Tillsammans med sin excentriske far Hector driver hon ett tjusigt hotell på den engelska landsbygden, och förutom all arbete har hon ett rätt trassligt privatliv att reda ut.

När hon får veta att en av hennes väns Taras tidigare pojkvänner tänker fira sitt bröllop hos dem, är hon till en början lite orolig. Tara lovar att det inte ska bli några problem, men det är lättare sagt än gjort, och återseendet sätter igång en lång rad av oväntade händelser.

Medan Tara brottas med sitt samvete, försöker Daisy undvika den irriterande snygge, före detta rugbyspelaren Dev Tyzack som envisas med att dyka upp på hotellet. Samtidigt inleder hon på nytt ett förhållande med en gammal kärlek från universitetet, den rolige och betydligt tryggare Josh. Hector å sin sida har bråda dagar med mer eller mindre hemliga förbindelser. Och så dyker en ung man vid namn Barney upp. Han har något att berätta om Steven, Daisys man som omkom i en bilolycka och som hon gör allt för att glömma.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Lisbeth Andersson
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
14h 2min
Sidor e-bok:
544
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-01-18
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Nona
ISBN ljudbok:
9789189177765
Förlag e-bok:
Bokförlaget Nona
ISBN e-bok:
9789189177772

© Bokförlaget Nona (Ljudbok)

© Bokförlaget Nona (E-bok)