Ett stulet liv- Anna Ekberg

Betyg 4.2
11h 45min
350 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Uganda år 2000. Rebekka och hennes mamma är på väg till sjukhuset, föraren är stressad eftersom Rebekka håller på att föda. Hon är endast sjutton år gammal, uppvuxen i Danmark och befinner sig i landet enbart på grund av faderns arbete på ambassaden. Plötsligt gör bilen framför dem en kraftig inbromsning och de kraschar rakt in i den. När Rebekka återfår medvetandet har hon förlorat allt, både sitt barn och sin mamma.

Sjutton år senare arbetar Rebekka som mäklare i Jylland. Hon har precis fått livet på rätt köl, när nästa svårighet drabbar henne. Cancer. En aggressiv, livshotande. Den enda chans hon har att överleva är en benmärgstransplantation från en passande donator. Som ensambarn med en död mor är fadern hennes enda chans.

När faderns celler inte matchar raseras allt. Inte nog med det, hennes far tvingas också erkänna sitt livs största svek. Rebekkas barn dog inte den där hemska dagen, utan adopterades bort och kan fortfarande vara vid liv. Men var finns hon och kommer Rebekka hitta henne innan hennes tid är ute?

Ett stulet liv är en thriller om en mor och en dotter, om orättvisor och svek som leder raka vägen in i mörkrets hjärta.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Elisabet Fredholm
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
11h 45min
Sidor e-bok:
350
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-06-27
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113093826
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113093819

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)