Ett väldigt stort hus på landet

- Claire Sandy

Betyg 3.5
13h 40min
361 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Att hyra hus tillsammans på sommaren är ett mysigt sätt att umgås - eller? Claire Sandys nya charmiga feelgoodroman tar oss med på en semester vi sent ska glömma.

Under en lång, het sommar i Devon delar tre familjer ett väldigt stort hus på landet. Familjen Herrera består av två trötta föräldrar, tre gnälliga barn och en promiskuös hund. Sedan har vi familjen Little: han är stenrik (trots två skilsmässor och fem ungar), hon är en skönhet, men kanske är receptet på ett lyckligt äktenskap något mer komplicerat än så. Sist ut är familjen Brown, som verkar märkligt nervösa i sällskap med andra människor, men ännu mer med varandra.

Vid poolen blommar ny vänskap, vid Agaspisen börjar irritationen sjuda. Hemliga förälskelser tar form och hemliga cigaretter smusslas undan av tonåringarna, medan de vuxna börjar förlora hämningarna med hjälp av litervis av vitt vin - och kanske blir de lite för ärliga?

Evie Herreras har tagit på sig mammarollen i sällskapet, men hon har något att berätta. Något som skulle kunna förändra allt i hennes familj. Men kommer någon annan att hinna före?
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
13h 40min
Sidor e-bok:
361
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-07-07
Förlag ljudbok:
Printz publishing
ISBN ljudbok:
9789177712770
Förlag e-bok:
Printz publishing
ISBN e-bok:
9789177713289

© Printz publishing (Ljudbok)

© Printz publishing (E-bok)