Vägen hem

Vägen hem

Beskrivning av boken

"Under de slingrande grenarna och alla löv skymtar det som en gång var en smedja och kanske ett hem. När jag blundar hör jag rösten igen: Du kommer att överleva. Min vackra, starka flicka. Du klarar det."

Resan till Irland har förändrat Mikas liv. Hon slits sönder av längtan efter Caitlin, flickan hon träffade där, flickan som känns som en syster och är så lik Mika att det är kusligt.

En fantastisk upptäckt gör att Mikas familj återvänder till Irland och byn Lisdoonvarna för att söka sanningen. Vad hände egentligen flickan Caitlin Ó Conchobhair och hennes familj under svältkatastrofen på 1800-talet? Och hur kan hennes historia hänga ihop med Mikas? Sökandet leder till en hisnande resa genom tid och rum, på jakt efter tröst och hopp och en förklaring till allt märkligt som händer.

Evighetens hus - Vägen hem är uppföljaren till Flykten. Det är en gåtfull historia som bygger på verkliga händelser. Det är också berättelsen om två familjer som är sammanlänkade genom tiden och om en fruktansvärd period i Irlands historia som fortfarande lever kvar i människors hjärtan.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Vägen hem