Fällan- Melanie Raabe

Betyg 3.5
10h 38min
283 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Linda Conrads, 38, är en berömd och notoriskt tillbakadragen författare. För tolv år sedan blev hennes syster Anna, brutalt mördad. Mördaren åkte aldrig fast, men Linda såg honom. Och nu har hon precis sett honom igen på TV.
Mannen är numera en känd journalist, och Linda vet att ingen kommer att tro henne om hon riktar mordanklagelser mot honom. Så hon gör det hon kan bäst: Hon skriver en ny roman. En thriller omen kvinna som blir mördad - där gärningsmannen kommer undan.
När boken publiceras ger Linda en enda intervju. I sitt eget hem. Och intervjuaren är den enda person som vet mer om fallet än hon gör, som vet vad som faktiskt hände den där natten

MELANIE RAABE är en tysk författare och journalist. Hennes debutroman Fällan [Die Falle] vann Stuttgarter Krimipris i kategorin Årets bästa kriminaldebut, har översatts till ett stort antal språk och blivit en storsäljare världen över. Filmrättigheterna har sålts till produktionsbolaget TriStar Pictures, och den kommande storfilmen kommer att produceras av Elizabeth Cantillon (Concussion) och Josh Bratman (The Sitter).
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Leif Janzon
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
10h 38min
Sidor e-bok:
283
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-07-10
Förlag ljudbok:
Modern Audio
ISBN ljudbok:
9789177490388
Förlag e-bok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN e-bok:
9789188447166

© Modern Audio (Ljudbok)

© Louise Bäckelin Förlag (E-bok)