Falleri fallera falleralla- Carin Gerhardsen

Betyg 4.4
14h 57min
490 Sidor
Hammarbyserien
bookCoverFor

Beskrivning

Bokserie: Hammarby (del 8)
Kriminalkommissarie Conny Sjöberg satt i baksätet på en civil polisbil och tänkte att någonting ömtåligt och värdefullt höll på att gå sönder inom honom.

Det blåste kalla människofientliga vindar i landet, och han började förlora hoppet om att själv kunna göra någonting för att styra om dem. Teamet var dessutom helt klart ur form och medarbetarna snudd på aggressiva mot varandra. Atmosfären inne i bilen var så mättad av sorg och ilska att det var med lättnad de till slut klev ut och mötte den piskande yrsnön. Och en av de mest fasansfulla brottsplatser de någonsin hade upplevt.

Två personer mördade på öppen gata i centrala Stockholm. En medelålders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Och det var bara början. Början på slutet.

Falleri fallera falleralla är en rafflande berättelse om trasiga människor och plötsligt uppblossande svärta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris. Carin Gerhardsen är tillbaka med den åttonde och avslutande delen i den framgångsrika serien om Hammarbypolisen.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

8

Tid ljudbok:
14h 57min
Sidor e-bok:
490
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-06-14
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113049991
Förlag e-bok:
Bookmark Förlag
ISBN e-bok:
9789187441714

© Norstedts (Ljudbok)

© Bookmark Förlag (E-bok)