Familjegåtan / Plikten framför allt?

Familjegåtan / Plikten framför allt?

Beskrivning av boken

Familjegåtan

Familjen – la famiglia – betyder allt för den berömde barnkirurgen Paolo Romano. Bara det bästa är gott nog, och han vill ha en pålitlig barnflicka till nio månader gamla Ella. Sjuksköterskan Jenna Freeman visar sig vara den överlägset bästa kandidaten. Han borde vara nöjd, men Paolo inser snart att han vill ha mer. Inte ens hans bortgångna fru väckte hans åtrå så som Jenna gör.

Kan hon stå ut i en familj som är så sammansvetsad och tycks dölja en mörk hemlighet, undrar Jenna när hon knackar på dörren till det lyxiga huset. Hon är osäker på om hon gör rätt, men hon är i desperat behov av ett jobb. Men efter två minuter på tu man hand med Paolo är förnuftet som bortblåst …

Plikten framför allt?

Läkaren Dragan känner att allt har gått hans väg sedan han anlände till England i en flyktingbåt för många år sedan. Ett äktenskap med den vackra veterinären Melinda är liksom grädden på moset. Men det är något hon har glömt att berätta – att hon är av kunglig börd och att hon måste återvända till sitt hemland när plikten kallar. Sanningen kommer som en chock och Dragan vet inte vad han ska göra, särskilt inte när ännu en hemlighet avslöjas. Ska han släppa kvinnan han älskar eller göra allt för kärleken?

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Familjegåtan / Plikten framför allt?

För få betyg just nu