Familjen Bridgerton 3: En förtrollande hemlighet

- Julia Quinn

Betyg 4.2
10h 56min
333 Sidor
Familjen Bridgerton
bookCoverFor

Summering av boken

Jane Austen möter Bridget Jones i internationell bästsäljare. Trots att Sophie Beckett är dotter till en greve har hon degraderats till tjänarinna av sin styvmor. Därför är hennes chanser för smita in på Lady Bridgertons maskeradbal minimala – men plötsligt händer det! Med skyddet från sin mask kan ingen avslöja hennes sanna klass och identitet, så när hon träffar Benedict Bridgerton bleknar verkligheten och hon känner sig som en prinsessa. Tyvärr vet hon att alla förtrollningar bryts vid midnatt … Benedict å sin sida kan efter balen inte släppa tanken på den förtjusande men mystiska kvinnan i silverklänning. Vem är hon och hur ska han kunna hitta henne? Detta är tredje fristående delen i serien om Familjen Bridgerton i 1800-talets England.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Anna Thuresson

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

3

Tid ljudbok:

10h 56min

Sidor e-bok:

333

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-11-04

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178274369

Förlag e-bok:

Lovereads

ISBN e-bok:

9789188801623

Vad andra tycker

Recensioner av Familjen Bridgerton 3: En förtrollande hemlighet - E-bok, Ljudbok

Benedict är så motbjudande påstridig i sina sexuella trakasserier att jag flera gånger måste avbryta och lyssna på något annat, och det har tagit emot att fullföra boken.

Sabina

Bästa hittills, 👌

Emelie

En favorit i Bridgerton serien, Benedict är en favorit 😍

Ebba

Fantastiskt mysig & lättlyssnad bok! Var dock helt förvirrad första timmarna då jag var helt säker på att denna 3:e bok kommer handla om Collin & Penelope som Netflix serien och föreställde mig allt som dem & tänkte hela tiden vem tusan Sophie är & när Penelope kommer in i bilden 😂 Rekommenderas!

Anna