Familjen Juvelerkvist och bokhandeln i Båstad- Sölve Dahlgren

3h 43min
bookCoverFor

Beskrivning

Familjen Juvelerkvists gamla vänner i Båstad behöver hjälp. Helmer skickar därför Jonathan söderut till tennis­metropolen. Där driver Märtas väninna Siv ett mysigt Bed & Breakfast kombinerat med bokhandel. Men just nu är det hennes barnbarnsbarn Sara som ensam försöker rädda bokhandeln. Saras bröder är mer intresserade av att festa med kändiseliten.

Långt borta i en annan del av världen arbetar Hans Juvelerkvist med ett nytt bokprojekt. Har han verkligen något stort på gång eller kommer hans skrivande ännu en gång att landa i ett magplask? Och finns det kopplingar till Bjäre?

Margareta Juvelerkvist kämpar med en översättning och har hållit sig borta från Båstad i alla år. Men kanske är det dags för henne att faktiskt ta semester?

Författaren Sölve Dahlgren driver även sajten Boktugg.se och tar i denna satir med läsarna bakom kulisserna i bokbranschen. Som vanligt blir det en galen resa i sällskap med familjen Juvelerkvist.

Sölve Dahlgren har tidigare skrivit två humoristiska romaner om byn Färglösa och sex böcker i ungdomsserien InnebandyPiraterna. Detta är en fristående fortsättning på Familjen Juvelerkvist - en julsaga.
Författare:
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
3h 43min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-06-10
Förlag ljudbok:
Dahlgrens förlag
ISBN ljudbok:
9789186913144

© Dahlgrens förlag (Ljudbok)