Fångad av spelet / Ett omaka par

Fångad av spelet / Ett omaka par

Beskrivning av boken

Fångad av spelet
Med retsamma mörka ögon hade främlingen betraktat henne från hedersläktaren medan Alana kommenterat rugbymatchen mellan Irland och Frankrike. Han var så snygg att hon hajat till när deras blickar möttes, men samtidigt gjorde han henne nervös. Bäst att ge sig av så fort som möjligt. Hon slänger upp väskan på axeln och vänder sig om – och där står han!



Vad är det med honom? Pascal Lévêque kan inte förstå varför han blir så fascinerad av den kvinnliga tevereportern. Hon är alldeles för strikt för hans smak, men det finns något sinnligt där under ytan, något som bara väntar på att väckas av en speciell man …

Ett omaka par
Affärskvinnan och mekanikern Daisy Bell behöver snabbt pengar för att inte familjeföretaget ska gå under. Men när Daisy träffar den mystiske investeraren Felix hamnar hon i ett komplicerat dilemma … Hon kan rädda företaget, men riskerar att förlora sitt hjärta!



Felix Gisbourne har aldrig tidigare mött någon som Daisy; en självständig kvinna som lever för sitt familjeföretag och älskar sitt jobb. Men frågan är om hon är intresserad av honom eller bara av hans pengar?

E-bok

Svenska