Farlig bekännelse

Farlig bekännelse

Beskrivning av boken

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av den udda duon Jack och Sarah. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer!

I utkanten av Cherringham ligger St Francis, ett katolskt kloster där en grupp nunnor bor och undervisar. Och där går den populäre prästen fader Byrne ett grymt öde tillmöte en vacker långfredagsmorgon. Omständigheterna kring prästens död är märkliga, och Jack och Sarah bestämmer sig för att undersöka fallet. Vilka hemligheter tog fader Byrne med sig i graven? Vem ville se honom död? Och borgar en stark tro alltid för oskuld?

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack…

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Farlig bekännelse är fall nummer 10.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Farlig bekännelse