Farovatten- Karolina Orrhede

Betyg 4
10h 59min
Råådeckarna
bookCoverFor

Beskrivning

När Linnea skolkar från skolan hamnar hon mitt i en polisutryckning efter att en kvinna spolats upp på stranden i det fridfulla fiskeläget Råå. Senare samma dag träffar hon på en svårt skadad dykare. Han förbjuder henne att ringa efter ambulans, ingen får veta att han är där. Linnea kan inte bara överge honom, men ju mer hon dras in i hans nät desto mer förstår hon vad han är kapabel till.

Samtidigt har Linneas pappa, poliskommissarie Kamran Ghaemi, fått ett ödesdigert besked och har tankarna på helt annat håll. På byns största företag, GAD, har maktbalansen återigen hamnat i gungning och de gamla vännerna Nina de Coyette och Kaiyo Lindvall har fullt upp med att hantera en misslyckad lansering av en ny bilmodell. De klandrar varandra och den sammanhållning som räddat dem tidigare riskerar att lösas upp. De anar inte att den döda kvinnan lämnat efter sig spår som leder rakt in i GAD:s ledningsgrupp.

Doften av jäst tång sveper sakta över det lilla fiskeläget Råå. De äldre byborna vet att ondskan är på ingång från havet, men de har ingen aning om att den redan är här.

"Farovatten" är andra delen i Råådeckarna, en psykologisk spänningsserie som utspelar sig i näringslivstoppen.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
10h 59min
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-29
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180003896

© Word Audio Publishing (Ljudbok)