Fear bubble- Ant Middleton

Betyg 4.1
10h 31min
299 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Ant Midddleton fruktar inte rädslan: som prickskytt inom de brittiska specialstyrkorna konfronterade han dagligen rädslan och visste aldrig vad som väntade bakom nästa hörn eller nästa stängda dörr. I fängelset kastades han ut i det okända, isolerad från familj och vänner, instängd tillsammans med sina tankar på misslyckande och sin rädsla för framtiden. Och på toppen av Everest tvingades han, under fruktansvärda och livshotande förhållanden, att konfrontera sin största rädsla: att lämna sin fru och sina barn utan en make och far.

Men rädslan är inte hans fiende. Den är energin som driver honom framåt. Tack vare konceptet ”fear bubble”, har Ant lärt sig att använda rädslan som sin drivkraft och att förstå vilken positiv effekt den kan ha. Rädslan gör Ant modigare och gör det möjligt för honom att söka upp livets utmaningar. Oavsett om det handlar om att pressa sig själv att vara den bästa pappan han kan vara på hemmaplan eller ta sig ur dödszonen på toppen av världen när den härjas av rasande snöstorm.

I den här banbrytande nya boken återberättar Ant Middleton den oavbrutet spännande historien om sin dödsföraktande bestigning av Everest och förklarar sitt koncept ”fear bubble”, och hur vi kan tillämpa det i våra egna liv för att spränga gränser. Boken är en kraftfull, obeveklig och inspirerande uppmaning att sluta tveka och börja agera. Den är obligatorisk läsning för alla som vill lyfta sig själva ännu ett steg, besegra sina rädslor och bestiga sitt eget personliga Everest.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Øyvind Vågen
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
10h 31min
Sidor e-bok:
299
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-02-17
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Nona
ISBN ljudbok:
9789188901798
Förlag e-bok:
Bokförlaget Nona
ISBN e-bok:
9789188901651

© Bokförlaget Nona (Ljudbok)

© Bokförlaget Nona (E-bok)