Filmmysteriet- Martin Widmark

Betyg 4.4
59min
122 Sidor
LasseMajas detektivbyrå
bookCoverFor

Beskrivning

Redo för tagning!

Den berömda filmregissören Omar Rauk kommer till Valleby för att spela in film och bjuder in Vallebyborna till en audition. Muhammed Karat, Dino Panini och Rune Andersson söker samma statistroll, men filmteamet nobbar dem. Istället erbjuds rollen till polismästaren, under förutsättning att han låter sig bli inlåst i en bur under natten - för att få kontakt med sina känslor. Han antar tveksamt utmaningen.

Just denna natt sker ett inbrott i optikerbutiken. Inget har stulits förutom en klocka, men golvet i källaren är uppbrutet. Och filmen i butikens övervakningskamera är för suddig för att man ska se vad som hände under inbrottet. Letade tjuven efter något?

Det är något skumt över alltihop, tycker Lasse och Maja. Och ännu skummare blir det då ett gammalt brev dyker upp och kastar ett nytt sken över situationen. Dags för spaning!

Lättläst, men inte lättlöst, är parollen bakom LasseMajas detektivbyrå - en av Sveriges största barnbokssuccéer genom tiderna med ca 15 miljoner böcker sålda världen över och översatta till ett 40-tal språk. Martin Widmarks charmiga berättelser tillsammans med Helena Willis skruvade bilder gör varje LasseMaja-bok till ett oemotståndligt läsäventyr!

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

28

Tid ljudbok:
59min
Sidor e-bok:
122
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-08-26
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789178273577
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789179750152

Vad andra tycker

Recensioner av Filmmysteriet - E-bok, Ljudbok

🎥🎥🎥🎥🎥👍

Abelle

Bra

johanna

♥️♥️♥️

Barnen

Hej hej då jag är inte bara en gång en flicka i den andra är det för dig och du har inte varit med i den andra är att jag är på väg till skolan och sen kan jag komma förbi på måndag eller på måndag morgon på en ☝️ på den där killen är på plats på en ☝️ på den där killen är på plats på en ☝️ på den där killen är på plats på en ☝️ på den här säsongen är det för dig och du har inte varit med i en ☝️ i ettan i det är inte så bra att ha ett bra jobb med en kompis som heter Eva och jag är på väg till jobbet nu och det är inte en enda stor del i den här veckan har varit i kontakt med en ☝️ på den där killen i hela mitt hjärta jag är inte så bra att ha ett bra jobb med en kompis och vi ska ha det bra med mig på en annan gång när du kommer till skolan imorgon så jag kan komma och hämta dig 😂😂😂

Elise

Älskar den

Cecilia

Bra bok📖

Bra bok 📖😜😎

Alva

Den var superbra

Laura💛 Och jag blir så glad när jag lyssnar på den här bokens

Laura Nilsson

Bästa Boken

LasseMajas dektetivbyro är jättebra böcker! Å glöm inte att gilla böcker som du har lyssnat eller läst!

Lina-Marie