Fixa din privatekonomi – smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv

Betyg 4.1
6h 12min
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Du vet att du borde ha bättre koll på dina utgifter och se över ditt sparande. Men du skjuter det på framtiden, och förlorar pengar på kuppen. Med den här boken kan du en gång för alla ta kontroll över din ekonomi och få pengar över till det som verkligen betyder något. Och det är inte svårt. Små förändringar i ditt beteende kan göra underverk för din situation. Går du igenom alla bokens 11 steg kommer du att få en bättre ekonomi. Du kommer att förstå hur din hjärna fungerar så att du kan göra smartare val i din vardag, och med hjälp av bokens alla konkreta tips kommer du att kunna öka dina inkomster, minska dina utgifter och spara mer effektivt.

Christina Sahlberg (fd Söderberg) är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Christina har en master i ekonomi och en bachelor i psykologi. Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Tid ljudbok:

6h 12min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-09-19

Förlag ljudbok:

Polaris Fakta

ISBN ljudbok:

9789189215191

Vad andra tycker

Recensioner av Fixa din privatekonomi – smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv -
Ljudbok

Mycket bra!

Carla

Enkel att ta till sig trots att en själv känner sig väldigt vilsen när det kommer till privatekonomi. Denna bok har gett mig kompass och självförtroende. Kommer troligtvis att köpa den i pappersform.

Signe

👍

dennis

Alla borde läsa/lyssna på denna bok. Oavsett vart i livet du befinner dig. Du kommer inte att ångra dig!

Veronica