Flaskpost från P

- Jussi Adler-Olsen

Betyg 4.3
19h 35min
492 Sidor
Avdelning Q
bookCoverFor

Beskrivning

Ingen hade sett den repade gamla flaskan som stod i fönsterkarmen på polisstationen i Wick i Skottland. Ingen hade lagt märke till brevet eller undrat varför någon skrivit ”Hjälp”.

När Carl Mørck och hans assistent Assad på avdelning Q får tag på flaskposten tror de först att det handlar om några barns busstreck. Men när de forskar vidare i det hela inser de att flaskposten är det enda livstecken man fått från två pojkar som fördes bort på nittiotalet. Vilka är pojkarna, vad har hänt med dem och varför har ingen anmält dem saknade? Carl och Assad dras allt längre in i en iskall kidnappares nät och de inser snart att tiden håller på att rinna ut. Trots att många år har gått är kidnapparen fortfarande aktiv.

Kriminalromanerna om Avdelning Q har snabbt blivit en stor framgång, såväl i hemlandet Danmark som internationellt. De handlar om kriminalinspektör Carl Mørck som motvilligt går med på att starta Avdelning Q, en cold case-avdelning inom Köpenhamnspolisen. Tillsammans med sin assistent Assad tar han sig an brott som av alla anses som hopplösa att klara upp.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Leif Jacobsen
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
19h 35min
Sidor e-bok:
492
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-01-17
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789178272488
Förlag e-bok:
Albert Bonniers förlag
ISBN e-bok:
9789100143640

© Bonnier Audio (Ljudbok)

© Albert Bonniers förlag (E-bok)