Fler hemligheter förde mig hit

- Lisa White

Betyg 3.9
7h 5min
204 Sidor
Förde mig hit
bookCoverFor

Beskrivning

Adams hjärta är krossat. Han älskade Amanda, verkligen älskade, och hade trott att hon skulle bli hans för evigt. Men hon valde Thomas och Adam kunde inte göra annat än att acceptera saken, trots att smärtan var nästintill outhärdlig. Hur kunde han låta sig luras så?

Just som tillvaron känns som allra mörkast råkar Adam ut för ett dråpligt missförstånd. När Rebecca Sundberg kliver in på kontoret slår det genast gnistor mellan dem, men allt han kan tänka på är den slående likheten med Amanda. Och trots att Adam gör sitt bästa för att hålla sig undan, kan han inte hjälpa att han dras som en magnet till Rebecca. Hon är vacker, mystisk och har ett skratt som kan få vem som helst på fall. Men det visar sig snart att även Rebecca har hemligheter som hon gjort sitt bästa för att dölja. Och när det förflutna plötsligt gör sig påmint får det oanade konsekvenser för dem båda...

"Fler hemligheter förde mig hit" är uppföljaren till Lisa Whites debutroman "En hemlighet förde mig hit".

Lisa White, född 1983, är en svensk författare och administratör. Hon debuterade med romanceboken "En hemlighet förde mig hit" år 2019 och kort därpå släpptes "Jag är såld på dig".
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
7h 5min
Sidor e-bok:
204
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-09
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726917819
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726917802

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)