Flera sidor av oss

Betyg 3.6
14h 31min
338 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Tre främlingar. En hotad ek. Ett år som förändrar allt.

Underhållande roman om vänskap, revansch och försoning. Det är nyårsafton 1999 och Stockholm kokar av millennieyra. På en takterrass i Gamla stan står Mirja, en före detta såpaskådis, omgiven av festdeltagare och undrar när livet ska vända. I Birkastan skålar Erik in det nya årtusendet med ett tillkämpat leende trots att hans fru har lämnat honom. Och i en lägenhet med utsikt mot Observatorielunden går den pensionerade domaren Monika och lägger sig, redan före tolvslaget. Den första dagen på 2000-talet vaknar Mirja, Erik och Monika, fortfarande omedvetna om vad som väntar under det nya årtusendets första år, och hur deras liv ska flätas samman och förändras i grunden. Allt med hjälp av en videobutik, en väderstation och en väldigt speciell ek.

Författare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

14h 31min

Sidor e-bok:

338

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-11-04

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137158853

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137156415

Vad andra tycker

Recensioner av Flera sidor av oss

Så jäkla underbar bok!! Jag blev själv intresserad av väder och lära mig mer om moln. Bra karaktärer som är väl gestaltade. Mycket beröm till författaren!!!

Maria

Nja… Lite väl långdraget med de detaljerade beskrivningarna om deras vardag, som var för ointressant i flera fall. Emellanåt hyfsat underhållande. Men svårt att se någon planerad handling i boken. Läsaren bra. Men störande med hennes sätt att dra in luft hela tiden. Det var lätt irriterande, i annars en bra uppläsning.

Maria

BRa

Anna-Maria