Flickan på hotellet

- Katarina Wennstam

Betyg 3.9
6h 5min
187 Sidor
Alex Skarp
bookCoverFor

Beskrivning

En tjej som bara är ett år äldre än du har hittats död på ett hotell här i Vasastan. Valentina nästan kastade från sig några tallrikar ner i vasken och det skrällde till av porslinet. Någon har strypt henne. Och bara lämnat henne under ett täcke.

En sjuttonårig flicka har blivit mördad på ett hotellrum i centrala Stockholm. När sextonåriga Alexandra Skarp får höra det kan hon inte låta bli att tillsammans med sina bästa kompisar, Charlie och Bianca, börja nysta i fallet. Det leder dem rakt till hotellet där flickan hittades död och snart är de djupt indragna och kanske närmare förövaren än de önskat.

Katarina Wennstam är en av Sveriges mest framgångsrika författare och journalister. Hennes stora genombrott kom med boken Flickan och skulden - en bok om samhällets syn på våldtäkt, som hon också Augustnominerades för. Katarina Wennstam står alltid på tjejers sida och hennes spänningsromaner baseras på gedigen research och ofta verkliga fall. Nu när hon för första gången skriver för unga är det inget undantag.

Flickan på Hotellet är den första boken i en planerad trilogi om Alex Skarp.
Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

1

Tid ljudbok:
6h 5min
Sidor e-bok:
187
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-08-28
Förlag ljudbok:
Rabén & Sjögren
ISBN ljudbok:
9789129714876
Förlag e-bok:
Rabén & Sjögren
ISBN e-bok:
9789129702798

© Rabén & Sjögren (Ljudbok)

© Rabén & Sjögren (E-bok)