Flickan som aldrig dög – en författares självbild- Lotta Lundh

Betyg 3.7
5h 41min
196 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Utåt sett levde Lotta ett perfekt liv. Hon hade en fin utbildning, skaffade jobb utomlands, bildade familj och blev en uppskattad författare. Men vad ingen såg var det som fanns bakom den lyckliga fasaden. Det kaos och den förtvivlan som rådde inom henne.

Inte förrän Lotta kommer i kontakt med en terapeut som gör henne uppmärksam på det som hänt under barndomen, lossnar allt för henne. Som barn gick hon igenom flera traumatiska händelser som gav ärr för livet. Hon fick aldrig sina föräldrars bekräftelse och upplevde inte någon trygghet. Trots att hon ständigt försökte vara till lags kände hon aldrig att hon dög. Allt det här drog in henne i en spiral av ångest, destruktivt beteende och skamkänslor. Tills hon en dag bestämde sig för att det fick vara nog.

Lotta Lundh har tidigare gett ut flera hyllade deckare och barnböcker. I ”Flickan som aldrig dög: en författares självbild” berättar hon öppenhjärtigt för första gången om de svåra barndomsupplevelser som präglat hennes liv. Det är en stark och självutlämnande bok som berör.

Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
5h 41min
Sidor e-bok:
196
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-12-10
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180000550
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180000567

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)