Flyga vilse- Kristin Hannah

Betyg 4.3
432 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

När Tully Hart och Kate Mularky var tonåringar på sjuttiotalet var de oskiljaktiga. Tully hörde till de populära och Kate var en enstöring, ändå höll de ihop genom alla år.

Ända tills Kate dog.

Nu måste Tully försöka uppfylla det löfte hon gav sin bästa vän: att se till att hennes barn har det bra. Hon vet bara inte hur. Själv har hon levt ensam och vet ingenting om familjeliv eller moderskap. Kates man vill heller inte ta emot hennes hjälp - han sörjer Kate och vägrar låta Tully vara en del av familjen.

Kates sextonåriga dotter Marah är lika överväldigad av sorg och den värld som väntar henne är mörk och full av faror.

Den enda som vill hjälpa Tully i hennes sorg är hennes egen mamma Dorothy Hart, men hon har alltid varit opålitlig. Hon övergav sin dotter då hon var liten och sårade henne djupt. Nu ser Dorothy sin chans att få gottgöra det hon gjorde fel en gång i tiden, men går det att lita på henne? För att kunna hjälpa sin dotter måste Dorothy se sina rädslor i vitögat och avslöja sin mörkaste hemlighet.

En tragedi för dessa tre kvinnor samman och leder dem in på en väg mot försoning. De har alla gått vilse och nu behöver de varandra för att bygga upp sina liv på nytt.

Flyga vilse är en fristående fortsättning på Vad som än händer. Det är en hjärtskärande roman om kärlek, moderskap, förlust och att börja om på nytt.

Författare:
Översättare:
Micka Andersson
Format:
E-bok
Sidor e-bok:
432
Språk:
Svenska
Utgiven:
2015-04-07
Förlag e-bok:
Albert Bonniers förlag
ISBN e-bok:
9789100149994

Vad andra tycker

Recensioner av Flyga vilse - E-bok

Mycket smärtsam men fängslande och fantastisk bok!

AP

Det är tungt att läsa om allas eländen, känns ibland som att inte orka till slutet. Det kom in hopp som tur var.

GunBritt

Väldigt bra bok, kunde inte lämna ifrån den… Mycket bra skrivet också

Fetije