Flykten- Simon Scarrow

Betyg 4.2
15h 1min
486 Sidor
Silverörnserien
bookCoverFor

Beskrivning

57 e.Kr. De ärrade veteranerna Cato och Macro återvänder till Rom. Eftersom deras senaste uppdrag vid romerska rikets östra gräns misslyckades får de den här gången inte det mottagande med hyllningar och lovord som de är vana vid. Snarare blir de bemötta med misstänksamhet och fientlighet vid kejsarens boning. De forna hjältarnas rykte och framtid står på spel.
När kejsare Neros politiska fiender avslöjar vem som är kejsarens älskarinna finns ingen annan utväg än att landsförvisa henne. Cato, som är isolerad och inte längre välkommen i Rom, får i uppgift att eskortera älskarinnan till Sardinien.
Då han anländer till den sjudande och oroliga ön tillsammans med en liten grupp officerare blir han varse tre faror: Ett ledarskap har slagits i spillror, en dödlig farsot sprider sig över ön och ett våldsamt uppror riskerar att mynna ut i ett blodbad. Hela provinsens öde vilar med ens på Catos axlar.
Flykten är nittonde delen i Simon Scarrows populära Silverörnserien. Scarrow fängslar sina läsare med djupa kunskaper om det romerska riket kombinerat med spänning, rappa dialoger och hög närvarokänsla.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ingmar Wennerberg
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

19

Tid ljudbok:
15h 1min
Sidor e-bok:
486
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-06
Förlag ljudbok:
Historiska Media
ISBN ljudbok:
9789177898900
Förlag e-bok:
Historiska Media
ISBN e-bok:
9789177898894

© Historiska Media (Ljudbok)

© Historiska Media (E-bok)