Folk som sår i snö- Tina Harnesk

Betyg 4.2
9h 47min
255 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Ingen ska komma och berätta för Máriddja när hon ska dö och ingen kan dra ur 85-åringen sanningen om cancerdiagnosen hon fått.

Särskilt maken Biera måste hållas ovetande. Den enda hon kan anförtro sig åt är Siri, en växeltelefonist i den nya telefonapparatmaskinen som gubben skaffat bakom hennes rygg.

Kajs mamma är död utan att ha yppat sin hemlighet. Kan Norrbotten ge Kaj en plats att slå rot och kommer Mimmi våga be honom om det hon längtar efter mer än allt? För sägnen säger att ingenting får kallas vid sitt rätta namn för då kan allt gå förlorat.

Det börjar med andra ord bli hög tid att tjuvskjuta en älg. Och tända på en lada.
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
9h 47min
Sidor e-bok:
255
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-12-21
Förlag ljudbok:
Bokfabriken
ISBN ljudbok:
9789180310574
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789180310550

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Folk som sår i snö - E-bok, Ljudbok

Åh , vilken berättelse! Ge den utrymme och tid så kommer den att växa in i dig , vacker som ett norrsken , vemodig som en jojk i skymningen... Sagolikt uppläst , en berättelse som sjuder i mig länge . Lyssna och njut !

Anna

Fantastiskt fin bok, rekommenderas varmt! Riktigt bra uppläsare!

Alf

Rolig på sina ställe, lite mycket om gamlingarna och läsvärd!

Inger

Fantastisk! Lyssna på/läs den!!

Sofija

Älskar när lite udda böcker dyker upp men vilken besvikelse , kanske oretvist att sätta 1 på boken då jag bara klarade av ca 2 min pga uppläsaren, vilken seg och pipig röst, får inte författaren vara med och välja? Kanske försöker mej på att läsa

Pia

Jag VILLE så gärna tycka om den här boken men blev aldrig engagerad. Lite småtråkig och för ironisk för att man ska känna värme för skämten.

Anna-britta

Vilken debut! En bok för dig som älskade Jaana Kippu-triologin av Karin Smirnoff men tyckte att den var på gränsen för mörk. Trots att mörkret finns i Harnesks debutroman tar det aldrig över känslan av hopp.

Malin

Med genuin människokännedom, kunskap och empati har författaren (och även uppläsaren) med insikt och humor förmedlat historia och en mycket berikande och givande berättelse. Från hjärtat varmt tack/Kristina Kojan

Kristina

Underbar bok som jag verkligen rekommenderar folk att läsa, den är verkligen värd varje minut av din tid!

Heidi

En otrolig känslofylld bok, jag både skrattade och grät.

Åsa