För att göra en lång historia kort- Jeffrey Archer

7h 4min
272 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Den förmögne änklingen Cornelius Barringtons största nöje är att spela schack ihop med bästa vännen Frank. Han börjar dock bli till åren kommen och en kväll bestämmer han sig för att be Frank, som även är advokat, om en tjänst. Han vill skriva om sitt testamente, men innan dess måste han räta ut några frågetecken. En noggrant uttänkt plan ska en gång för alla avslöja huruvida Cornelius närstående faktiskt bryr sig om honom, eller om de bara är där för pengarna. Och spelpjäserna har ingen aning om vad det är som väntar...

I denna novellsamling från den omåttligt populära författaren Jeffrey Archer stiger spänningen i en rasande fart. Vi får bl.a. delta i en ovanlig auktion, följa med in och ut ur rättssalar och bli åskådare till det perfekta brottet. Flera av novellerna är dessutom baserade på verkliga händelser. Totalt rymmer samlingen fjorton stycken berättelser, inklusive novellen Slutspel som beskrivs ovan.

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ann Margret Forsström
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
7h 4min
Sidor e-bok:
272
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-01-20
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726467086
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726466423

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)