För hennes skull- Charlotte Smeds Bergenwitt

Betyg 3.9
9h 54min
315 Sidor
Chandi Kapur
bookCoverFor

Beskrivning

En man dödas i en lägenhet någonstans i Stockholmsområdet och hittas ett år senare i en parkerad bil i Vinterviken. När det makabra fyndet görs inser poliserna Chandi Kapur och Martin Lydecker att en av kroppsdelarna saknas, vilket gravt försvårar identifieringen av kroppen. Vem är personen i bilen och varför har han blivit bragd om livet? För att komma vidare i utredningen intresserar sig poliserna för bilen, som visar sig tillhöra en avliden äldre man.

Den sköra Elina försöker laga sitt trasiga inre och tvätta bort det självförakt som sipprat upp till ytan när hon gick sönder. Genom Rise träffar hon stödpersoner och andra med liknande erfarenheter som hon själv. Någon där kommer att förändra hennes liv.
För alltid.

Under ett av Chandis besök hemma hos Elina får Elina helt plötsligt nya obehagliga förnimmelser. När hon berättar om sina syner blir Chandi mållös. Detaljer i Elinas beskrivning stämmer alltför väl in på det nya mordfallet hon och de andra i gruppen för grova brott utreder. Chandi börjar nysta och leder gruppen till en ohygglig upptäckt som har sitt ursprung i de småländska skogarna.

Det finns även något annat som förmörkar Elinas medvetande. Onda föraningar pockar på uppmärksamheten. Men vem bör hon varna och om vad?

För hennes skull är en fristående uppföljare till Charlotte Smeds Bergenwitts debutroman I ljuset dansar skuggor.
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
9h 54min
Sidor e-bok:
315
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-08-31
Förlag ljudbok:
StorySide
ISBN ljudbok:
9789180569064
Förlag e-bok:
StorySide
ISBN e-bok:
9789180569071

© 2022 Storyside (Ljudbok)