För kärlekens skull

För kärlekens skull

Beskrivning av boken

Christian sitter i sin bil parkerad i skogen. På håll kan han se Leonora, hans hustru sedan tjugo år, springa längs med vägen. Hon anar inget, har musik i öronen och är helt uppslukad av sin löpning. Dold av mörkret och regnet väntar han, redo att närma sig henne, med strålkastarna släckta. Beredd att ge deras äktenskap ett brutalt slut.

Christian och Leonora ser ut att ha allt: ett bra äktenskap, ett drömhus med utsikt mot Vejlefjorden, och en son som just friskförklarats efter en långvarig sjukdom. Men på en fest med Christians kollegor får Leonora se sin make tillsammans med en yngre kvinna. För första gången slås hon av insikten att hon kan bli lämnad av mannen hon älskar. Hon som har offrat allt för att ta hand om sin familj. Leonora fattar ett beslut, hon ska skydda det hon älskar till varje pris.

För kärlekens skull är en roman om kärlek och uppoffringar, om relationens vinnare och förlorare, om passion, sex och mord. Det är den andra boken som översatts till svenska. Den hemliga kvinnan utkom 2017.

Denna titel kommer ut på Massolit Förlag som ingår i Norstedts Förlagsgrupp.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av För kärlekens skull