För kärlekens skull- Anna Ekberg

Betyg 4
13h
390 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Christian sitter i sin bil parkerad i skogen. På håll kan han se Leonora, hans hustru sedan tjugo år, springa längs med vägen. Hon anar inget, har musik i öronen och är helt uppslukad av sin löpning. Dold av mörkret och regnet väntar han, redo att närma sig henne, med strålkastarna släckta. Beredd att ge deras äktenskap ett brutalt slut.

Christian och Leonora ser ut att ha allt: ett bra äktenskap, ett drömhus med utsikt mot Vejlefjorden, och en son som just friskförklarats efter en långvarig sjukdom. Men på en fest med Christians kollegor får Leonora se sin make tillsammans med en yngre kvinna. För första gången slås hon av insikten att hon kan bli lämnad av mannen hon älskar. Hon som har offrat allt för att ta hand om sin familj. Leonora fattar ett beslut, hon ska skydda det hon älskar till varje pris.

För kärlekens skull är en roman om kärlek och uppoffringar, om relationens vinnare och förlorare, om passion, sex och mord. Det är den andra boken som översatts till svenska. Den hemliga kvinnan utkom 2017.

Denna titel kommer ut på Massolit Förlag som ingår i Norstedts Förlagsgrupp.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ninni Holmqvist
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
13h
Sidor e-bok:
390
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-05-18
Förlag ljudbok:
Massolit Förlag
ISBN ljudbok:
9789176795538
Förlag e-bok:
Massolit Förlag
ISBN e-bok:
9789176795644

© Massolit Förlag (Ljudbok)

© Massolit Förlag (E-bok)